sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Dancing on the tables with vihree kala


 Toinen farkkutesti, joka on muhinut päässäni jo vuoden. Malliin tulee muutoksia vielä istuvampaan suuntaan ja taskunsuihin väljyyttä.

Farkut on valmistettu vanhoista farkuista, niissä on jopa näkyvissä Jack&Jonesin nappi! Ainoastaan kuviollinen denim on ostettua.

Ideanani on kehittää muutama mukava malli, joita voin valmistaa kierrätetystä denimistä. Materiaalit asiakas voi tuoda itse tai laittaa toivetta minkä väristä saisi olla. Tikkaukset ovat myös suuressa roolissa housuissa. Värjäilen myös vanhaa farkkua, jolloin saan aivan uudenlaisia kankaita.

Farkkujeni ideana on olla rentoja ja tyylikkäitä, eivätkä ne estä spagaatia, jos käyttäjä siihen taipuu. Farkut toimivat monenkokoiselle, riippuen pitääkö löysemmästä vai tiukemasta mallista. Vyötärökaitaleessa on takana kuminauha, niin farkkuja voi pitää joko vyötäröllä tai lantiolla. Housut on myös ajateltu molemmille sukupuolille, haarasta löytyy tilaa ja vetoketju tulee normaalia alemmas.

Farkkuja saa tilattua laittamalla sähköpostia osoitteeseen impstatus@gmail.com

Pidemmittä puheitta, let's dance on the tables with vihree kala!

Kuvaaja Anna Sivula. Seinämaalaus Aisla Uuttu.

Haarakiila! Nämä housut eivät ratkea!Uusi brodeerattu vihree kala -merkki sekä taskuVielä teaserissa luvatut lautakuvat. Mistä saisin käytettynä skeitin? Tuo kaverilta saatu markettilauta vetelee viimeisiään ja kelpaa oikeastaan enää vain kuvausrekvisiitaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti