perjantai 5. heinäkuuta 2013

C!C Natsumatsuri Summer show -pukujen making of sekä yleisesti meininkejä

Taas tuli väännettyä parit asut tytöille. Tällä kertaa en päässyt käyttämään koulun ihania koneita kovin paljoa, joten jouduin säätämään omilla koneilla (ja tinkimään laadusta..). Ongelma on siis lähinnä tuo minun marketti"ompelukoneeni", hipsukat siksi, etten ole täysin varma voiko tuota lelua ompelukoneeksi kutsua. Mutta sillä surruutettiin, paljetit verottivat minulta varmaan 20 ompeluneulaa, vaikka yritinkin purkaa ne aina ompeleiden kohdalta.

Tykkää kun hullu puurosta
Negatiiviset puolet tietysti aina ensin, mutta kyllä nautin pukujen tekemisestä taas suunnattomasti, varsinkin obien vääntäminen oli mukavaa. Niissä sai käyttää luovuuttaan ihan eri tavalla, eikä ollut mitään valmiita malleja kuinka kannattaisi toimia. Riittävän yksinkertaista ongelmanratkaisua minulle! Harmi vain ettei obeja ehditty testaamaan käytännössä, nepparikiinnitys olisi tarvinnut tuekseen jotain muutakin.

Yukatakankaiden kanssa oli setvimistä jonkun verran ja lopulta päädyin painamaan Nooran kankaan itse. Siitä taitavatkin olla tämän projektin ainoat kunnolliset making of -kuvat, laitan ne siis loppuun kuvatekstien kanssa!

Blogin ulkoasukin on viimein saanut kyytiä! Kiitos ihana Maria Vilko kun laitoit blogini kuntoon. (saanko nyt laittaa teinisydämen? <3)Vielä joitakin muutoksia on tulossa, kunhan saan aikaiseksi.

Even obi
Postailen myöhemmin kuvia puvuista tyttöjen päällä ja on minulla varastossa monta muutakin kuvasarjaa, joita pitäisi laitella...

Sain myös viimein tehtyä proton yhdestä Vihree kala -tuotteesta, jota olen suunnitellut pitkään! Testikäyttöön siis menee ja kuvia jossain kohtaa tulenee ja mahdollisesti vastaavia on vielä mahdollista ostaa itselleen.

Stay tuned! Vielä kuvat painohommista:
painovälineet
maalit

Inspiraatiotilkku ja värien mallailua

ruskea läheltä
punainen läheltä

Valmis!


Teaseri, kiitos kuvasta Artano Photography

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti