tiistai 16. heinäkuuta 2013

EXI(s)T puvustuskuvia

Olen puvustajana lyhytelokuvassa nimeltä EXI(s)T. Kuvauksia on ollut tässä kevään ja kesän mittaan ja joitain kuvia on matkan varrelta tullut otettua. Kuvista kiitos Hanna Grönholmille!

Tutustukaa tarkemmin nettisivuihin http://www.existmovie.org/ ja tykätkää facebookissa https://www.facebook.com/ExistMovieProject

Yhteenveto

49 päivää on kulunut. Jäbä on murtunut ja menettänyt toivonsa kohtalon riistettyä hänen rakastettunsa. Usko siitä, että vain kuolema voisi saattaa hänet takaisin tyttönsä luokse, johtaa epäonnistuneeseen itsemurhayritykseen. Jäbä herää sairaalassa vain huomatakseen maailmansa muuttuneen värittömäksi, kolkoksi ja ahdistavaksi. Sen pahimmaksi puoleksi muodostuu ihmisten kasvottomuus. Tilanne mutkistuu entisestään, kun Jäbä huomaa kauhukseen rakkaiden ihmisten kasvojen alkavan hiipua ja kadota hänen kokemansa tilan myötä. Hän joutuu kohtaamaan ajatuksen rakkaansa lopullisesta menetyksestä. Elämästä on tullut merkityksetöntä – miten eksynyt ja toivoton mies voi samalla lakata elämästä ja välttää kuoleman?


Jäbä
MineaMinean härpäleitä


Olkatoppaukset veks!
Meikkausta ja härpäleitäEi kommentteja:

Lähetä kommentti